Altunizade Yaz Okulu

Yaz Okulu

Haziran ayının ikinci yarısında yaz okulumuz başlar. Ağustos ayının sonuna kadar devam eder.

İlköğretim öğrencileri için ayrı grubumuz vardır. 07.30 - 19.00 saatleri arasında okulumuz yaz döneminde de hizmet vermektedir.

Yaz okulumuzda
- Yüzme
- Basketbol
- Tenis
- Badminton
- Gimnastik gibi spor aktivitelerinin yanı sıra,

– Kilden Hayaller Atölyesi , fotoğrafçılık, artık materyallerden kukla yapımı gibi çocukların sanat yönlerini de geliştiren faaliyetler bulunmaktadır.
Kış döneminde olduğu gibi yazın da resim, hamur, kolaj gibi çalışmalar devam etmektedir. Akıl atölyeleri, mutfak atölyeleri, su oyunları çocukların dikkat sürelerini ve el becerilerini artırırken eğlenmelerini de sağlamaktadır. Her cuma temalı partiler veya müze gezileri yapılmaktadır. Bahçemizde açık havada kurulan dekor ile misafir ettiğimiz tiyatro grupları çocuklarımıza tiyatro oyunu sergilennektedirler.

Yemyeşil ve kocaman bir bahçe içinde dalından meyva yemek, özgürce koşup  oynamak, bahçede yemek yemek yaz okulumuzun ayrıcalıkları arasındadır.