İngilizce

Günümüzde artık biliniyor ki ikinci dilin öğrenilmesi için en uygun dönem okul öncesi dönemdir. Okulumuzda ingilizce eğitimi her gündür ve günlük yaşamın içindedir. Amaç, çocuğun farklı dillerin varlığını bilmesi, öğrendiği ikinci dilde yönergeleri anlaması, uygulaması ve gerektiğinde kullanabilmesidir.

Çocuklar farkında olmadan, yaşayarak öğrenirler. Resim çizme, müzik, video izleme ve fiziksel aktivitelerle öğrenme sağlanır. Çeşitli drama teknikleriyle öğrendikleri ingilizceyi kullanma becerisi kazanırlar. Kazandıkları bu becerileri kitap uygulamalarıyla da pekiştirirler.

TPR ( Total Physical Responce ) yönteminden yaralanılan ingilizce eğitiminde beden dili aracılığıyla çocuğun öğrenmesi kolaylaştırılır. Fiziksel ve sanatsal aktivitelerle öğrenme pekiştirilir

.