Atlıkarınca Hakkında

Atlıkarınca Çocuk Evi Altunizade 1991 yılında kurulmuştur. Atlıkarınca Çocuk Evi, yuva olarak inşa edilen binalarında 29 yıldır aynı özveri ve ruhla geleceğin gençleri ve yetişkinleri olacak çocuklarımıza kucak açmaktadır. Atlıkarınca Çocuk Evi Altunizade, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, çağdaş eğitim yöntemlerini kullanarak özgüveni gelişmiş, sorgulayıcı, araştıran, yaratıcı evrensel boyutta düşünebilen ve davranabilen bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiştir. Koşuyolu Anaokulları arasında en geniş bahçeye sahip okuldur. Tam zamanlı, nitelikli bir ingilizce eğitimi ve çok sayıda farklı branş faaliyetleri ile çocukların dünyasında yeni ufuklar açıp farklı deneyimler kazanmalarına olanak sağlar. Branş öğretmenleri konusunda uzman ve konuyla ilgili üniversite mezunudur.

Çocukların beslenmesine de en az eğitimi kadar önem veren okulumuz iyi tarım ürünleri kullanır; hijyen kurallarına azami dikkat sarfeder. Nanoteknolojik ürünlerle tüm bina belli periyodlarla bakteri ve mikroba karşı dezenfekte edilir.

2-6 Yaş aralığında bulunan çocuklarımız için bu başlangıcın yaşamlarında ne kadar önemli bir yer tutacağını biliyor, bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Doğru yerde doğru insanlarla başlamak gerektiğini düşünüyoruz.

Atlıkarınca Çocuk Evi Altunizade Üsküdar

Sizden Gelenler

Kurumumuz hakkında velilerimizin görüşleri ve değerlendirmelerini sizler için yayınlıyoruz.

Yorum alanı

Kişi Adı Unvan

testimonial-icon

Bir gün bile gözümüz arkada kalmadan gönderdik oğlumuzu. Sınıf öğretmenleri, branş öğretmenleri, yönetim ve idari kadrosu, temizliği, yemeği ve bahçesi ile kusur bulamadığım bir okul. Bu sene mezun oluyoruz ama bir yanımız hep sizlerle olacak. İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki varsınız.

Nilay Şamhal Özkan

Yorum Alanı